Projektorji Svetlobe za Otroke

Naša kompilacija projektorjev nočne svetlobe

Night Light Projector je lahko samo odgovor, če ste kot večina staršev, ki imajo težave pri spanju svojih otrok. Nekateri otroci se bojijo mraka, drugi so preveč nemirni ali preveč utrujeni in mrzlični, da bi šli v posteljo, ne da bi se ves čas uprli in se mučili. Ukvarjanje s tovrstnim vedenjem ponoči in ponoči lahko povzroči davek na novega starša, do trenutka, ko vsak večer, ko je pred spanjem za svoje malčke, grozi prihodnji boj. Torej, starši, da bi olajšali svoje življenje v takšni situaciji, obstaja nekaj nasvetov, ki bodo olajšali proces za sebe in svoje otroke.

projekor-nočne-svetlobe

Projektor za nočno osvetlitev vam pomaga zaspati..

Vedeti, koliko spanja potrebuje vaš otrok, je v pomoč pri nastavitvi časa in omejitev. To se razlikuje glede na starost otroka in čeprav obstajajo nekatere splošne smernice, ki jih lahko zlahka najdete na internetu, boste kmalu izvedeli, koliko spanja potrebuje vaš otrok na podlagi izkušenj. Vzpostavljanje rutine pred spanjem je priporočeno tudi, ko otroci pridobijo občutek varnosti skozi strukturo in razvijejo asociacije spanja na aktivnosti pred spanjem, kot so kopanje ali zgodba pred spanjem, zaradi česar je lažje zaspati. Prepričajte se, da je otroško okolje mirno in hladno, medtem ko se ponavadi priporočajo temni prostori, se lahko vaš otrok boji mraka ali pa najde mehko svetlobo, tako da nočna svetloba ni nikoli slaba ideja.

Projektor nočne svetlobe, vam na strop nariše zvezdnato nebo..

kul, večnamenski pripomoček, ki olajša vaš otrok, spodbuja domišljijo, radovednost in ustvarjalnost, medtem ko umivajo skrbi in strahove. Preprosto ga postavite na nočno omarico, jo vklopite in pustite, da se vaši otroci uspavajo. Projektor deluje kot običajna nočna luč, ko je prekrit z akrilnim odtenkom, ki ga dobite z izdelkom, preprosto osvetli sobo z zatemnjeno svetlobo ali kot projektor za nočno nebo, ko odstranite pokrov. Ko ste v načinu projektorja, v bistvu projicira svetlobo na strop sobe ali stene in ustvarja neverjetne svetlobne učinke, ki jih bo vaš otrok zagotovo ljubil.

Na voljo je s tremi različnimi opcijskimi prozornimi filmi, ki jih lahko preprosto pritrdite okoli svetlobe tako, da odvijete vrh. Ti filmi ustvarjajo tri različne teme projektorja: Starry Star, Magical Universe in Happy Birthday.

Projektor lahko pustite v normalnem načinu ali preklopite na fotografijo v načinu nočnega osvetljevanja otroške glasbe, tako da pritisnete in držite gumb B tri sekunde. Gumb B služi tudi kot ukaz za različne nastavitve svetlosti. Pet odstotkov, petdeset odstotkov in sto odstotkov nastavitev svetlosti so na voljo za izbiro, odvisno od situacije, v kateri jo uporabljate. Nižje nastavitve so priporočene za nočno uporabo, da bi vašemu otroku pomagal lažje zaspati, višje nastavitve pa so primerne za dnevno, ko lahko uporabljate projektor kot otroška dekoracija. Na voljo je šest različnih svetlobnih učinkov. Obstajajo modri, rumeni in beli barvni načini ter kombinirani, zaporedni in počasni načini bledenja.

Med načini lahko preklapljate s tipko A, vsak pritisk, ki ustreza drugačnemu načinu, in zadnji pritisk izklopi napravo. Napaja se s tremi baterijami AAA, ki niso priložene izdelku, ali s priloženim kablom za povezavo USB, ki ga lahko priključite v katerokoli zvezdišče USB ali vrata. USB-vtičnica ni priložena izdelku, vendar bo večina polnilnikov za telefon delovala na svojem mestu. Obstaja tudi projektor, ki predvaja otroško glasbo. Več informacij o Night Light Projector si lahko ogledate na njihovem Facebook profilu, Twitter profilu, Linkedin profilu ali Pinterest profilu ali na Youtube profilu

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*