Kaj je Knowledge Business Blueprint In Kdaj se Odpre?

Posodobitev 3.4.2019

Dean in Tony sta pravkar sporočila, da sta spremendola ime njunega novena online tečaja iz Perfect Mastermind Formula v Knowledge Business Blueprint. Razloga zakaj točno sta se odločila za to potezo nista razkrila, sta pa javno oznanila, da bo tečaj po vsebini povsem isti in da ne bo nobenih sprememb v primerjavi s prejšnjin in že objavljenim tečajem.

Nekateri ljudje radi sodelujejo z drugimi, da bi dosegli svoje cilje, medtem ko drugi raje sami sanjajo svoje sanje. Ugotavljam, da je sodelovanje med vpletenimi partnerji v mojih prizadevanjih zelo koristno – zlasti skupine, ki vodijo misel. Okrepila sem prijateljstvo, dosegla merljiv napredek pri uresničevanju svojih ciljev in še naprej rasla zaradi podpore, ki sem jo dobila v svojih vodilnih skupinah v preteklih letih.

V tem članku bom razložil, kakšna je skupina, ki se ukvarja z organizmom, prednosti, ki jih prinaša skupina, in konkretne strategije in dejanja, ki jih lahko naredite, da bi danes začeli s svojo skupino.

Kaj so Knowledge Business Mastermindi?

Prvo mesto, na katerem sem naletel na koncept voditelja, je bilo v Napoleonu Hillu Think and Grow Rich. Hill v njem opisuje vodilno skupino kot:

Usklajevanje znanja in truda dveh ali več ljudi, ki delajo proti določenemu cilju, v duhu harmonije.

Po mojih izkušnjah so se moje vodilne skupine oblikovale okoli več ljudi, ki si prizadevajo za skupni cilj – od tako majhnih ciljev, kot so sprejem v šolo in izboljšanje telesne pripravljenosti, do velikih kot vaše življenje.

Katere so prednosti Knowledge Business Mastermind-ov?

Vzajemna podpora. Želim oblikovati skupine okoli določene dejavnosti, toda tudi z različnimi cilji se boste lahko med seboj opirali za podporo. Velikokrat, ko se je moj napredek upočasnil na določen cilj, so člani mojega vodstva edini ljudje, ki resnično razumejo, kaj se dogaja v ozadju, in mi dajejo podporo kljub mojim neuspešnim prizadevanjem.
Različne perspektive. Zaslišanje različnih pogledov, ki jih imajo moji sodelavci, mi omogočajo, da vidim vprašanja, ki jih drugače ne bi zavedal – v svojem življenju in v svojem pristopu k svojim ciljem. Ne glede na to, ali se strinjam z njihovo oceno ali ne, mi vedno daje boljše razumevanje, kako lahko izboljšam svoj pristop.
Viri. Vsi v vaši skupini bodo imeli dostop do drugačnih veščin in omrežij ljudi. Pogosto se mi zdi, da ko prosim za pomoč v svojih skupinah, ki mi pomagajo pri upravljanju, mi ti viri pomagajo napredovati na načine, ki jih nikoli nisem mogel sam.
Odgovornost. Moji člani skupine me vodijo do ciljev, ki sem si jih zastavila. Poleg tega me samo vedeti, da imam redno sestanek, ki me notranje spodbuja k napredku – ker ne želim biti edina oseba, ki poroča, da se nisem potrudila, da bi svoje projekte premaknila naprej.

Kako Začeti Mastermind Skupino z Knowledge Business Blueprint?

Perfect Mastermind Formula je online trening, ki nja bi udeležence naučil kako uspešno organizirati zasebne in odprte masterminde. Avtorja tega treninga sta Dean Graziosi and Tony Robbins, ki velata za največji avtoriteti na tem področju v Ameriki. Več informacij lahko dobite tudi tukaj: Facebook page, Official twitter, Pinterest page, Linkedin profile, Youtube Channel, Issu Page, and Weebly page

Zagon skupine za zagon je v svojih korakih zelo preprosto:

  • Izberite temo: To je lahko ozko, kolikor želite, ali tako široko, kot želite (kot je vaše celotno življenje). Če ste novi v vodenju skupin, vam priporočam, da izberete en poseben vidik vašega življenja, s katerim začnete. Morda fitnes, kariero, šolo ali kakšno drugo širše območje, s katerim bi se radi izboljšali.
  • Izberite svoje partnerje: O tem bom podrobneje razpravljal spodaj. Skupina voditeljice je tako dobra kot ljudje v njej – skrbno izbirajte partnerje.
  • Dogovorite se o temeljnih pravilih: Spodaj bom podal nekaj navodil, vendar ne pozabite, da je namen določanja pravil, da nikogar ne zadušite – namen pravil je zagotoviti, da bodo vsi imeli koristi od skupine voditeljev. Rad bi ohranil niz pravil in se zanašal na vzajemno spoštovanje posameznikov, da so vsi v vrsti, vendar se lahko odločite za stroga osnovna pravila, če želite.
  • Srečati!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*